VOUCHER
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Catalog
compania de servicii funerare Anthony ofera servicii funerare cu frigider mortuar

Frigider mortuar
Servicii funerare complete
ce includ pastrarea
decedatului in frigidul mortuar

Cand trebuie sa alegem serviciile funerare cu figider mortuar?


Frigiderele mortuare sunt folosite pentru pastrarea decedatilor care urmeaza a fi identificati si ulterior inmormantati, incinerati sau repatriati.
Cu toate acestea, depozitarea corpurilor umane poate dura de la cateva ore, pana la cateva zile si in cazuri rare, chiar si cateva saptamani.
De aceea, pentru a opri descompunerea cadavrelor, acestea au nevoie de un mediu frigorific constant, precum si de un tratament chimic adecvat.

Frigiderele mortuare creeaza acest mediu pentru corpurile neinsufletite. Cum utilizarea acestora este in crestere, performantele tehnice ale acestora sporesc in utilitatea lor.

Temperatura scazuta, de pana la -30 de grade, face ca decedatul sa atinga starea de ingheta si rata de descompunere sa fie foarte scazuta.
Avantajele unui astfel de frigider mortuar sunt multiple, pe de o parte ofera familiei timpul necesar pentru efectuare procedurilor legale, iar pe de alta parte pastreaza corpul uman in forma nealterata oferind anchetatorilor posibilitatea prelevarii probelor.

Pentru a nu permite cadavrelor sa intre in procesul de descompunere este presarata o pulbere anti-bacteriana de ioni de argint, atunci cand cadavrul este depozitat in interiorul firigiderelor, ceea ce protejeaza in continuare cadavrul de dezvoltarea a 98% din bacteriile daunatoare, dar aceasta pulbere de argint impiedica raspandirea agentilor patogeni si a bacteriilor in mediul inconjurator.
Compania de servicii funerare Anthony, foloseste frigidere mortuare modelul NE-302 Preservation. Acestea avand o capacitate dubla, spatii separate pentru 2 corpuri. De asemenea, datorita dimensiunilor generoase ale usilor, 650x550 mm, pot incapea, chiar si corpurile neinsufletite de dimensiuni mari.
frigider mortuar NE-302 Preservation - disponibil la compania de pompe funebre anthony

Pentru oferirea unui control mai bun al temperaturii in frigiderele mortuare exista un afisaj numeric care permite personalului acreditata sa controleze cu exactitate temperatura din interiorul frigiderului.
Prietenoase cu mediul inconjurator, aceste frigidere nu permit ca agentii patogeni sa se dezvolte in corpul decedatului.

Astfel, frigiderele mortuare sunt singura solutie pentru pastrarea corpurilor neinsufletite in stare nealterata.

Pentru informatii sau ajutor deces va rugam sa ne Contactati la 021.9891