VOUCHER
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Catalog
servicii funerare complete Anthony | magazin de pompe funebre din 1992 | servicii funerare non stop Bucuresti | Pompe funebre Sector 2

Anthony
Servicii funerare complete
Magazine de pompe funebre
Non Stop Bucuresti

Servicii funerare complete disponibile NON STOP

1. Inchiriere capac frigorific sicriu

Capacul frigorific va pastra decedatul in stare buna pana la 72 de ore. Acest capac frigorific poate fi asezat deasupra majoritatii sicrielor comercializate de compania de servicii funerare Anthony

De ce alegem acest model ?

 • Acest capac va pastra in sicriu o temperatura constanta de -30 grade
 • Poate fi alimentat la orice sursa de curent 220V
 • Consum redus pentru un astfel de dispozitiv - 400W
 • Greutate 53kg (va fi manipulat de angajatii companiei de servicii funerare Anthony)
 • Ofera o siguranta crescuta fiind fabricat in Italia
 • Model 2015 - ofera sunet de functionare redus
 • Suprafata vitrata se intinde pe intreaga suprafata a sicriului

Acest capac nu inlocuieste frigiderul mortuar sau serviciul de imbalsamare

2. Pastrarea decedatului in frigidere mortuare

Legislatia in vigoare din Romania impune ca pastraea corpurilor decedatilor sa fie efectuata numai in conditii speciale si de maxima securitate

Compania funerara Anthony este una din putinele companii de servicii funerare din Bucuresti ce poate pastra trupul decedat pe termen scurt sau indelungat pana la efectuarea procedurilor legale.

Datorita temparaturii interne a frigiderului mortuar, ce poate ajunge pana la -50 de grade, dar si a tratementului cu pudra anti-bacteriana procesul de descompunere devine extrem de lent. Practic congelarea defuntului, alaturi de tratamentul chimic fiind singura solutie de pastrare in conditii de siguranta pana la definitivarea situatiei decedatului.
 servicii funerare cu frigider | frigider mortuar | pastrare decedati la rece | servicii funerare complete | pompe funebre non stop

 

 

3. Medic constatare deces

In momentul in care a intervenit un eveniment nefericit in viata dumneavoastra, respectiv decesul unei rude, unei persoane dragi, unui prieten sau cunostinta primul pas care trebuie facut este constatarea decesului de catre un medic care dupa examinarea corpului neinsufletit si constarea cauzei decesului elibereaza un document ce poarta numele de CERTIFICAT CONSTATATOR AL DECESULUI.

Medicul care face acest lucru poate fi medicul de familie, sau orice alt medic competent pe care vi-l punem la dispozitie - medicii care opereaza pe salvarea ce apartine de Ministerul Sanatatii sau cei care opereaza pe salvarile SMURD elibereaza certificatele constatatoare doar in zilele de week-end.
Daca decesul a avut loc din cauze violente constatarea decesului se va face de catre o echipa operativa de la Institutul National de Medicina Legala.

Capac frigorific | frigider mortuar | Servicii funerare extra | Pompe funebre Bucuresti

 

4. Imbalsamare

Va oferim posibilitatea de imbalsamare, efectuata tot de personal medical specializat si cu substante medicale permise, personal de care dispunem.
Imbalsamarea este o metoda artificiala de conservare si de impiedicare a intrarii intr-o stare fizica neplacuta a corpului neinsufletit. Imbalsamarea efectuata cat mai repede dupa survenirea decesului poate oferi celor indoliati posibilitatea de a fi cat mai mult timp alaturi de persoana pierduta.
Pentru depunerea corpului neinsufletit la capela, imbalasamarea devine obligatorie. De asemenea, acest procedeu medical este obligatoriu cand se doreste transportarea trupului neinsufletit pe distanta mai mare de 30 kilometri, in vederea inhumarii. Exista si cazuri particulare in care imbalsamarea este interzisa, de exemplu cand persoana in cauza a suferit de boli cu înalt risc biologic.

*Imbalsamarea la domiciliu sau in alte locatii decat cele autorizate este interzisa, conform legii 102/2014

imbalsamare personal medical specializat si cu substante medicale permise | Pompe funebre Bucuresti

 

5. Servicii pentru toaletarea decedatilor

Corpul neinsufletit trebuie pregatit dupa datini si obiceiuri religioase pentru ultimul drum. Aceasta presupune, spalarea, imbracarea cu haine noi sau curate, daca este cazul barbieritul, coafatul, fardatul.
Dupa incheierea acestui procedeu, corpul se aseaza in sicriu cu fata catre rasarit.
Echipa noastra experimentata va fi un real ajutor in acesle momente de maxima intensitate in care deciziile trebuiesc luat imediat.

Servicii pentru toaletarea decedatilor spalarea, imbracarea, fardare | Pompe funebre Non Stop

 

6. Transport funerar intern si international (repatriere persoane decedate)

In prezent, legislatia in vigoare din Romania impune cerinte stricte in privinta autovehiculelor de transport funerar. Este obligatoriu ca acestea sa fie inmatriculate in Romania si sa fie omologate de catre Registrul Auto Roman. In plus, autovehiculele trebuie sa respecte conditiile de dimensionare a habitaclului destinat sicriului, de separare a acestuia de spatiul soferului si de igienizare a suprafetelor unde se aseaza cosciugul.

Oferim transport funerar intern si international cu masini si limuzine funerare moderne la standarde UE, microbuze pentru persoane.
Repatriem cu demnitatea cuvenita romanii decedadti in afara granitelor sau strainii decedati in Romania.
Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati www.repatrieri.ro

 

7. Achizitionarea sicrului

Gama variata de sicrie Anthony contine:

In aceste momente de grea incercare si durere alegerea unui sicriu poate deveni foarte dificila. La magazinele noastre va punem la dispozitie o gama larga de modele de sicrie, din diferite esente - plop, brad, fag, frasin, stejar, pin, nuc, mahon etc. - cu modele religioase sau florale si culori variate. Preturile sicrielor variaza in functie de calitatea acestora, compania de pompe funebre Anthony avand tot timpul in stoc sicrie ce pot satisface exigentele dumneavoasta, de la cele mai ieftine pana la cele mai extravagante.

Legislatia in vigoare obliga agentiile de servicii funerare sa comercializeze sicriele doar insotite de certificate de conformitate de la producator. Comercializam sicriele impreuna cu acest certificat inca din anul 1992, garantand astfel calitatea produselor noastre.

Dimensiunile standard ale unui sicriu pot avea mici variatii, de aceea pentru lamuriri exacte va invitam sa ne treceti pragul chiar inainte de momentul deciziv.

Ne putem vedea la orice ora in Bd. Ferdinand nr. 130, Sector 2, Bucuresti, sau Bulevardul Pache Protopopescu nr. 118, Sector 2, Bucuresti.

 

8. Inchiriere catafalc

La capela, la domiciliu si chiar in biserica sicriul cu trupul neinsufletit trebuie sa fie asezat pe un suport. Catafalcul este un postament inalt ce are suport de lumanari la cap si la picioare. Noi punem la dispozitia dumneavoastra 2 modele de catafalcuri din care sa il alegeti pe cel potrivit pentru dumneavoastra.

inchiriere catafalc pentru servicii funerare desavarsite | Servicii pompe funebre

 

9. Manipularea sicriului

In situatia in care, familia indurerata doreste o echipa specializata pentru manipularea sicriului, va putem pune la dispozitie o astfel de echipa. Poate face serviciul de urcare/coborare a sicriului pe trepte indiferent de locatie si etaj, manipularea sicriului la capela/biserica pana in momentul preluarii de catre gropari.

manipulare sicriu indiferent de greutatea decedatului sau dificultatea traseului funerar | Servicii funerare complete

 

10. Aranjamente florale (jerbe si coroane funerare)

Aranjamente florale, coronae sau jerbe.
Aranjamentul floral funerar fie el coroana sau jerba, aduce un ultim omagiu persoanei dragi decedate. Acesta poate fi realizat dintr-o varietate larga de flori, marimea si modelul fiind lasat la alegerea dvs. Aranjamentul poate fi insotit de un mesaj de adio scris pe o panglica ce se ataseaza de acesta.
Mesajul poate fi unul clasic precum: "nu te vom (voi) uita niciodata", "un pios omagiu", "un ultim omagiu", "sicere regrete", "regrete eterne", "vei ramane vesnic in amintirea mea(noastra)", "sincere condoleante", "cu sufletul indurerat", etc. sau unul ales de dumneavoastra.

 

11. Consultanta pentru obtinerea locului de veci concesionat

In cazul in care persoana trecuta in nefiinta a avut domiciliul in Bucuresti, rudele de pana la gradul IV sau persoane imputernicite pot solicita un loc de veci concesionat pe perioada de 7 ani. Documentele necesare se depun la secretariatul Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane. Inhumarea se va putea efectua dupa minim 24 de ore de la momentul intocmirii formalitatilor. Compania de servicii funerare Anthony ofera consultanta si sprijin pentru obtinerea locului de veci gratuit. Pentru mai multe informatii oficiale vizitati www.accu.ro.

loc de veci gratuit concesionat pentru 7 ani ajutor deces | Servicii funerare non stop

 

12. Practica cimiteriala

Compania de servicii funerare Anthony, va ofera sustinere si in cazul nevoilor de strangerea de oseminte, transferarea dintr-un mormant in altul, inmormantari, deshumari, etc.

Compania de servici funerare va ajuta sa respectati practica cimiteriala |

 

13. Incinerare

Anthony va poate sprijini si in realizerea incinerarii. Incinerarea poate fi facuta la cererea decedatului exprimata in timpul vietii, sau la cererea familiei sau respectiv apartinatorilor. Incinerarea se practica din ce in ce mai mult in marile orase ale lumii, si este o alternativa la una din cele mai vechi obiceiuri funerare - inhumarea.

Daca se opteaza pentru incinerare pasii si documentele necesare sunt:

 • certificatul de deces;
 • adeverinta de inhumare;
 • certificatul de imbalsamare;
 • adeverinta de la SANEPID;
 • programare pentru incinerare.

 

Programarea pentru incinerarea decedatului se face in baza actelor de mai sus si a actului de identitate in copie si original, al persoanei care solicita incinerarea, la crematoriul uman din incinta Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici. Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, Compania de servicii funerare Anthony va poate sprijini in simplificarea procedurilor legale, si va poate consilia in organizarea ceremoniei.
Totodata Agentia de servicii funerare Anthony va poate pune la dispozitie o gama larga de urne funerare. Acestea pot fi din lemn, metal sau ceramice iar in ele poate fi pastrata cenusa defunctului.

Compania de pompe funebre Anthony va pune la dispozitie urne pentru incinerare

 

14. Intocmirea actelor - Proceduri legale

Va putem consilia, sau ne putem angaja sa intocmim intreaga procedura legala in locul dvs. (fiind imputerniciti in baza unei procuri notariale) . Va putem sprijini pentru eliberarea certificatului de deces, a adeverintei de inhumare, a autorizatiei de depunere la capela, a ajutorului de deces oferit de casa de pensii sau de catre angajator, a pasaportului mortuar s.a. Pentru derularea procedurilor legale sunt necesare urmatoarele:

 • Certificat medical costatator al decesului intocmit si semnat de medicul care a facut constatarea.
 • Dovada eliberata de politie sau parchet din care sa rezulte ca au fost sesizate (in cazul sinuciderii, accidentelor, alte cauze violente, cadavrul neidentificat si alte cazuri prevazute expres de Codul Penal) In mod obligatoriu in aceste cazuri in actul constatator de deces se impune viza Parchetului.
 • Actul de identitate al persoanei decedatului
 • Certificatul de nastere al persoanei decedate.
 • Actul de identitate al declarantului.
 • Certificatul de imbalsamare.
 • Certificatul de deces (se obtine in baza actelor mentionate, de la starea civila sau primaria localitatii in raza careia a survenit decesul).
 • Livretul militar sau adeverinta de recrutare, dupa caz, pentru persoanele supuse obligatiilor militare pana la 60 ani.
 • Pentru o documentare amanuntita va recomandam sa vizitati siteul www.ajutordeces.ro
Intocmirea actelor - Proceduri legale - obtinerea ajutorului de deces - Servicii funerare Bucuresti