• bg_page

    SICRIE


Agentia de servicii funerare Anthony comercializeaza o gama completa si variata de sicrie.

In aceste clipe de grea incercare va propunem sa lasati in serviciul nostru toate detaliile care tin de buna desfasurare a unei inmormanatari demne.

Noi nu va putem vindeca ranile din suflet, insa va putem oferi sprijin emotional, va putem sfatui si ghida pasii pentru a aduce un ultim omagiu celui care si-a petrecut ultimele zile pe pamant.

Sicriul, fiind considerat casa celui decedat, este un element foarte important in traditia populara romaneasca.

Compania de servicii funerare Anthony va pune la dispozitie modele variate de sicrie elegante, luxoase sau economice, dar si pachete rentabile, din care puteti alege in functie de buget si nevoi.

PRETURI SICRIE

Din dorinta de a oferi solutia cea mai eficienta si cea mai potrivita, am dezvoltat o gama variata de pachete funerare ce includ servicii de la cele mai complexe, pana la cele mai simple pentru acordarea unui ultim omagiu plin de demnitate. Alegeti pachetul funerare ce vi se potriveste, in functie de nevoi si bugetul de doliu.


Sicriu din lemn de brad

Fabricat in Romania

Pret: 490 lei

Cel mai mic pret

Sicriu din lemn de FAG

Fabricat in Romania

Pret: 1.250 lei

Cel mai bun raport calitate/pret

Sicriu din lemn de MAHON

Fabricat in ITALIA

Pret: 7.900 lei

GAMA DE LUX

calitate SUPERIOARA

TIPURI SI GAME DE SICRIE

Sicriele standard sunt simple, fara modele extravagante, la preturi accesibile, dar realizate cu aceeasi atentie cu care sunt lucrate si cele de lux. Sunt potrivite pentru ceremoniile funerare modeste sau restranse, cu un buget mai mic.

Sicriele de lux dispun de un model unicat cu motive religioase si florale, sunt captusite la interior cu o lenjerie alba de calitate si acoperite cu 2 capace care se deschid independent, astfel incat raposatul sa poata fi vazut la fata de catre rude si apropiati. Aceste sicrie de lux sunt destinate ceremoniilor funerare sofisticate.

Puteti alege un sicriu si in functie de nuatele pe care le preferati: alb, negru, bej, brun, bronz, caramiziu, bitum, burgundy sau coniac.

Sicriele pe care vi le propunem sunt calitative si sigure, fiind realizate din esente tari de lemn de plop, brad, fag, frasin, stejar, pin, nuc sau mahon.

In functie de religie, traditie si obiceiuri, va puteti alege modelul dorit, dar si obiectele simbolice care se adauga in cosciug, alaturi de raposat, pentru a-l ajuta in calatoria catre lumea cealalta. Daca aveti nevoie de informatii cu privire la obiceiuri si traditii de inmormantare in functie de credinta religioasa de care apartineti, impreuna cu alte detalii despre proceduri si actele necesare, le puteti gasi pe pagina ajutor deces .

Puteti conta pe noi in desfasurarea procesului de inmormantare. In aceste momente dificile nu este loc servicii aproape bune sau fapte lipsite de respect fata de dvs si familie si cu atat mai putin fata de omul decedat.

Garantam calitatea si siguranta sicrielor oferite!