VOUCHER
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Catalog
sicrie, sicriu ieftin, pret sicriu, pompe funebre non stop, servicii funerare complete anthony

Sicrie
Agentia de servicii funerare
Anthony comercializeaza
o gama completa
si variata de sicrie.

SICRIE

Compania de servicii funerare Anthony este alaturi de toate familiile indoliate, oferindu-le sustinere atat morala, cat si materiala. Scopul nostru este de a le oferi oamenilor indurerati ajutorul de care au nevoie, simplificandu-le astfel povara ce le-a fost data in urma tragediei prin care trec.

Daca ati ajuns pe aceasta pagina, inseamna ca o persoana draga voua a trecut in nefiinta. In aceste clipe de grea incercare va propunem sa lasati in serviciul nostru toate detaliile care tin de buna desfasurare a unei inmormanatari demne. Noi nu va putem vindeca ranile din suflet, insa va putem oferi sprijin emotional, va putem sfatui si ghida pasii pentru a aduce un ultim omagiu celui care si-a petrecut ultimele zile pe pamant.

Sicriul, fiind considerat casa celui decedat, este un element foarte important in traditia populara romaneasca. Compania de servicii funerare Anthony va pune la dispozitie modele variate de sicrie elegante, luxoase sau economice, dar si pachete rentabile, din care puteti alege in functie de buget si nevoi.

Sicriele pe care vi le propunem sunt calitative si sigure, fiind realizate din esente tari de lemn de plop, brad, fag, frasin, stejar, pin, nuc sau mahon.
Sicriele de lux dispun de un model unicat cu motive religioase si florale, sunt captusite la interior cu o lenjerie alba de calitate si acoperite cu 2 capace care se deschid independent, astfel incat raposatul sa poata fi vazut la fata de catre rude si apropiati. Aceste sicrie de lux sunt destinate ceremoniilor funerare sofisticate.

sicriu doua nuante, realizat in Romania din lemn de brad, pret modic,
Sicriu din lemn de brad
Fabricat in Romania
Pret: 490 lei
Cel mai mic pret din gama Anthony
sicriu lemn de Fag, aspect peste medie, pret economic
Sicriu din lemn de fag
Pret: 1250 lei
Cel mai bun raport calitate/pret
sicriu de lux fabricat in Italia din mahon masiv, funerare de lux Romania
Sicriu din lemn de mahon masiv
Fabricat in Italia
Pret: 7900 lei
Gama de lux - calitate superioara

Sicriele standard sunt simple, fara modele extravagante, la preturi accesibile, dar realizate cu aceeasi atentie cu care sunt lucrate si cele de lux. Sunt potrivite pentru ceremoniile funerare modeste sau restranse, cu un buget mai mic.
Puteti alege un sicriu si in functie de nuatele pe care le preferati: alb, negru, bej, brun, bronz, caramiziu, bitum, burgundy sau coniac.

Costurile unui sicriu pot varia in functie de lemnul din care este produs, de gama din care face parte si de modelul dorit. Avem in permanenta in stoc peste 200 de sicrie si suntem oricand la dispozitia dvs. pentru a vi le personaliza in functie de nevoi. De asemenea, compania de servicii funerare Anthony va ofera ajutorul pentru alegerea celei mai bune si rentabile solutii pentru dumneavoastra.


In functie de religie, traditie si obiceiuri, va puteti alege modelul dorit, dar si obiectele simbolice care se adauga in cosciug, alaturi de raposat, pentru a-l ajuta in calatoria catre lumea cealalta. Daca aveti nevoie de informatii cu privire la obiceiuri si traditii de inmormantare in functie de credinta religioasa de care apartineti, impreuna cu alte detalii despre proceduri si actele necesare, le puteti gasi pe pagina ajutor deces .

Puteti conta pe noi in desfasurarea procesului de inmormantare. In aceste momente dificile nu este loc servicii aproape bune sau fapte lipsite de respect fata de dvs si familie si cu atat mai putin fata de omul decedat.

Garantam calitatea si siguranta pe care le promitem!Galerie foto sicrie