VOUCHER
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Catalog
urne funerare, urne cenusa decedat, urne incinerare, servicii funerare complete, pompe funebre Bucuresti anthony

Urne funerare
Anthony va pune la dispozitie
urne funerare din esente
de lemn nobil

URNE FUNERARE

Despartirea de sufletul drag este intotdeauna zbuciumata si dureroasa, impanzita de intrebari fara raspuns, furie si teama. Daca adaugam pe langa toate acestea si problemele de organizare a ceremoniei funerare, atunci tabloul decesului este unul extrem de incarcat. Agentia de servicii funerare Anthony isi doreste sa fie un stalp de rezistenta pentru dvs si astfel vine in ajutor cu servicii funerare complete, de la intocmirea actelor si pana la urnele si accesoriile funerare, care aduc un ultim omagiu persoanei decedate.

Urnele funerare sunt destinate celor ce au avut ca ultima dorinta incinerarea, ce presupune arderea trupului neinsufletit pana ce acesta este redus la cenusa. Dupa acest proces, cenusa este depozitata intr-o urna funerara si pastrata de catre familie sau imprastiata intr-un loc ce a avut o incarcatura simbolica pentru defunct.

Compania de pompe funebre Anthony va pune la dispozitie aceste urne funerare pe care le puteti gasi intr-o gama variata de modele, atent confectionate de mesteri priceputi, avand o calitate superiora si un design select, aceste urne pot fi pastrate chiar si acasa. Sunt elegante, cu imprimeuri complexe sau simple, realizate cu mult bun gust. Puteti alege modele din lemn, metal sau ceramica, in functie de preferinta dvs sau a raposatului.

Alegerea urnei este la fel de importanta precum alegerea unui sicriu.Desi in interiorul ei nu se afla trupul intreg al raposatului, cenusa reprezinta tot omul care a fost odata. Expertii din compania funerara Anthony va vor ajuta sa luati cea mai buna decizie asupra modelului, deoarece urna cu cenusa va fi singura modalitate prin care veti mai putea fi alaturi de persoana pierduta. Asa cum sicriul este casa raposatului, asa si urna trebuie sa ii celebreze viata traita pe pamant si sa ii aduca respectul cuvenit.
Urna funerara tei | Servicii funerare complete, pachete funerare | Pompe funebre Sector 1
Urna funerara din lemn de tei
Pret: -- lei
021.9891
Urna funerara mahon | Pompe funebre non stop | Pompe funebre bucuresti | Servicii funerare Sector 3
Urna funerara din lemn de mahon
Pret: -- lei
021.9891


Pentru informatii sau ajutor deces va rugam sa ne Contactati la 021.9891