VOUCHER
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Catalog
masini funerare anthony Care funebre de lux sau stilate

Transport si
repatrieri funerare
Compania de servicii funerare
se ingrijeste de transport sau,
daca este cazul de repatriere

TRANSPORT FUNERAR SI REPATRIERE DECEDATI

De mai bine de 25 de ani conducem sufletele plecate din lumea celor vii, pe drumul catre viata vesnica si suntem alaturi de familiile indurerate prin sprijin material si moral. Ne indeplinim sarcinile pana la capat cu profesionalism, demnitate si promptitudine, dar mai ales cu devotament si atentie acordata pana si celui mai mic detaliu.
Compania de servicii funerare Anthony ofera servicii funerare complete printre care: transport funerar intern si international cat si servicii de repatriere in Romania si in strainatate.
Prin expertiza echipei noastre vom reusi sa va luam o piatra de pe inima in ceea ce priveste buna organizare a ceremoniei funerare care comemoreaza viata omului drag ce si-a dat ultima suflare.

Transport funerar cu numai 1,7 lei/km (cititi aici intregul articol)

Compania de servicii funerare Anthony ofera transport funerar intern si international cu masini si limuzine moderne, autorizate la standarde UE. Putem pune la dispozitie pentru ceremonialul funerar: microbuze pentru transport persoane, familie, preoti,cat si masini pentru transportul coroanelor funerare.
Transportul persoanei decedate se face in cele mai bune conditii de pastrare si igiena. Pentru ceremonialul funerar, transportul familiei, participantilor si preotilor se poate face cu microbuze, iar coroanele si aranjamentele florale pot fi duse la cimitir cu autovehicule speciale.

Parcul auto al companiei funerare Anthony cuprinde -Repatrieri funerare din strainatate catre Romania

Stim cat de important este sa fiti alaturi de trupul neinsufletit al persoanei dragi si cat este de dureros ar fi sa nu puteti face acest lucru. Tocmai din aceasta cauza, pentru a va usura greutatea care va apasa, am dezvoltat serviciul de repatrieri din alte tari catre Romania, pentru a-i putea oferi decedatului o inmormantare acasa, alaturi de cei care l-au iubit.

Compania de servicii funerare Anthony ofera de peste 25 de ani servicii funerare complete, unul din aceste servicii funerare fiind si acela de repatrieri din oricare colt al pamantului catre pamantul natal, Romania. Reputatia si profesionalismul nu poate fi comparat datorita legaturilor cu numeroase ambasade, consulate si guverne straine.
Asiguram obtinerea certificatului de deces international cat si toate actele necesare pentru intocmirea unui pasaport mortuar , pe baza caruia se poate efectua transportul liber international, precum si restul documentelor sau autorizatilor necesare pentru repatrieri funerare a persoanelor decedate.

Colaboram cu ambasadele si companiile de pompe funebre din intreaga lume, in calitate de membri ai asociatiilor internationale de profil, cat si cu toate companiile aeriene, ceea ce ne inlesneste sarcina asumata.
Suntem alaturi de dvs si ne angajam sa transportam persoana draga care si-a dat ultima suflare in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp posibil!

repatrieri din strainatate in Romania, prin Compania de servicii funerare si pompe funebre Anthony

Repatrieri funerare din Romania catre alte state

Responsabilitatea noastra nu este doar de a transporta trupurile neinsufletite din alte tari catre Romania, ci si de pe teritoriul roman catre statul de care apartine raposatul.

Avem grija de repatrieri atat pentru firme multinationale, cat si pentru persoane particulare ce au emigrat in Romania. Colaboram cu politia, biroul de emigrari, ambasadele si consulatele romanesti pentru a elimina eventualele intarzieri de orice natura in cazul in care nu sunteti sub indrumarea unui agent.

Apeland la noi, va asiguram ca transportul persoanei decedate se va realiza in cele mai bune conditii si in cea mai mare siguranta.

Contati pe compania Anthony in aceste momente de grea incercare si aveti incredere in serviciile noastre. Nu trebuie decat sa ne cereti ajutorul, iar de restul ne vom ocupa noi. Singura dvs grija trebuie sa fie rugaciunea pentru a primi sufletul persoanei decedate in Imparatia Cerurilor.

repatrieri funerare din Romania catre SUA, Marea Britanie, Franta, Germania, Italia, Spania , prin Compania de servicii funerare si pompe funebre Anthony