VOUCHER
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Catalog
servicii funerare bucuresti anthony magazin de pompe funebre din 1992

Anthony
Un sprijin de nadejde
in clipe de grea incercare
si durere!

 

PRINCIPII SI OBIECTIVE

Compania de servicii funerare Anthony pune in slujba dumneavoastra cei 25 de ani de experienta in domeniul serviciilor funerare. Activitatea noastra este guvernata de principii si valori inalte, care ne-au cladit o reputatie de necontestat, fiind intotdeauna alaturi de familia indoliata atat cu sfaturi si recomandari, dar si cu servicii prompte, sigure si calitative.

 

RESPECT PENTRU OAMENI

Relatiile pe care le construim cu cei care apeleaza la serviciile noastre se bazeaza pe respect, etica si conduita profesionala. incercam sa usuram durerea familiei si a apropiatilor fiindu-le alaturi in fiecare etapa a despartirii de sufletul drag.

RESPECT PENTRU TRADITIE

Avem un respect considerabil pentru fiecare credinta in parte. Decedatul are dreptul la o inmormantare decenta, incununata cu iubire si recunostinta, organizata potrivit datinilor si obiceiurilor religioase.

SPRIJIN PENTRU FAMILIE

Suntem alaturi de familia indoliata atat din punct de vedere emotional cat si profesional. Le oferim suport moral pentru a depasi clipele de grea incercare si totodata contribuim la o buna desfasurare a inmormantarii, ocupandu-ne personal de intreg protocolul.

SERVICII DE CALITATE

Anthony a dezvoltat servicii complete, pentru a va economisi timpul si energia, de la intocmirea tuturor documentelor necesare si pana la pregatirea sicriului, a transportului mortuar, a aranjamentelor florale, a locurilor de veci si a altor accesorii. Acordam atentie fiecarui detaliu in parte, fiecarei cereri sau dorinte specifice si garantam pentru o livrare impecabila, incadrata in timpul stabilit.

ECHIPA LOIALA

Integritatea, seriozitatea si discretia sunt calitatile care recomanda cu multa caldura echipa noastra. Ne indeplinim sarcinile cu devotamentul si respectul cuvenit fiecarui suflet care a parasit lumea celor vii.

RESPECTAREA PREVEDERILOR LEGALE

Respectam cu strictete toate prevederile legale pentru o buna desfasurare a inmormantarii. De asemenea nu facem nimic din ceea ce ar putea afecta principiile morale sau etice pe care fiecare familie le detine.

TRANSPARENtA INFORMAtIILOR

Avem o politica de transparenta totala in ceea ce priveste protocolul de dupa deces, de la prezentarea tuturor pasilor pentru a beneficia de ajutorul de inmormnatare si pana la afisarea serviciilor si produselor necesare, in functie de bugetul disponibil.

CONFIDENtIALITATEA DATELOR PERSONALE

Confidentialitatea informatiilor personale este asigurata pe toata durata procedurilor funerare, indiferent daca sunteti o persoana publica sau privata.

SINGURUL PORTAL DE INFORMARE

Printr-un efort continuu si sustinut va aducem invataturile profesiei funerare si alinarea de care sufletul dvs are nevoie in astfel de situatii nefericite. Am dezvoltat primul portal de informare, ajutordeces.ro, in cadrul caruia veti gasiti informatii cu privire la obtinerea ajutorului de deces, obiceiuri de inmormantare, in functie de credinta, proceduri legale pentru decesul la domiciliu sau la spital, actiunea de inhumare sau incinerare si politica de repatriere.

SUPORT NON-STOP

Contati pe noi ȋn momentele de cumpana generate de pierderea unei persoane dragi. Folosind numarul 021-9891 , gasiti suportul necesar si consilierea competenta de care aveti nevoie, non-stop, 24h/zi, 7 zile din 7.

Anthony este una dintre cele mai apreciate companii de servicii funerare din tara. Acest titlu este o consecinta a atentiei pe care echipa noastra o acorda fiecarui detaliu in parte, pentru a ne asigura ca sufletul care paraseste aceasta lume va avea parte de un ultim omagiu in drumul spre eternitate.