VOUCHER
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Catalog
Coroane funerare Bucuresti, jerbe mortuare comanda, pompe funebre Anthony

Aranjamente
florale
Coroane funerare
Jerbe funerare

ARANJAMENTE FLORALE

Aranjamente florale, coroane, jerbe.

Compania de servicii funarare Anthony este alaturi de toate familiile care trec prin dureroasa clipa a despartirii de persoana draga lor! Dorim sa ne exprimam sincerele regrete si sa va amintim ca puteti conta pe noi in aceste momente care au o incarcatura puternica pentru toti cei care l-au cunoscut pe defunct.
In aceste momente tot ceea ce ne ramane de facut este sa ii oferim un ultim omagiu si ne luam ramas bun de la omul care ne-a fost alaturi.Exprimarea legaturii emotionale va putea fi aratata si prin florile pe care le vom putea aduce la mormantul sau.

In simbolistica religioasa, florile funerare semnifica frumusetea Raiului. Exprima puritate si gingasie, exact ca sufletul celui drag care ne-a parasit. Echipa noastra va pune la dispozitie o varietate de coroane si jerbe funerare cu modele distincte, pe care sa le alegeti in functie de preferinte si buget.

pret coroana garaofe rosii si albe - Servicii funerare complete - disponibil numai la comanda Companiei de pompe funebre Anthony
Cod: ANF 01
Pret: 145 lei
021.9891
pret coroana speciala floarea soarelui si trandafiri - pompe funebre bucuresti pentru Sectorul 1,2,3,4,5 sau 6 - livrare la domicliu
Cod: ANF 02
Pret: 445 lei
021.9891
pret jerbe trandafiri albi roz si cale - Servicii funerare non stop - disponibil numai la comanda Companiei de pompe funebre Anthony
Cod: ANF 03
Pret: 470 lei
021.9891
coroana Aranjament floral elegant galben alb - pret mic  numai la comanda La sediul Companiei de servicii funerare Anthony
Cod: ANF 04
Pret: 740 lei
021.9891
jerbe in forma de inima cu trandafiri rosii - servicii funerare sector
Cod: ANF 05
Pret: 470 lei
021.9891
coroana trandafiri albi si jerbera - pompe funebre bucuresti non stop Anthony disponibila in oricare luna din an pentru livrare coroane
Cod: ANF 06
Pret: 250 lei
021.9891
jerba trandafiri rosii livrare la domiciliu - coroane funerare - servicii funerare Sector 4
Cod: ANF 07
Pret: 485 lei
021.9891
jerba trandafiri albi - coroane funerare complete pret corect calitate garanta - servicii funerare non stop Sector 5
Cod: ANF 08
Pret: 485 lei
021.9891

Cele mai comune flori sunt: garoafele, crizantemele, trandafirii, irisul si calele, dar putem realiza la comanda orice model la dimensiunea pe care o solicitati.
Culorile florilor au si ele o simbolistica aparte, exprimand sentimentele pe care doriti sa le transmiteti. De exemplu irisul exprima speranta, trandafirii rosii simbolizeaza dragostea, cei albi puritatea, iar cei galbeni prietenia. Crizantema este emblema sinceritatii, iar calele exprima puritatea persoanei plecate din aceasta viata, renasterea si invierea. Garoafele sunt cele mai cautate flori pentru aranjamentele funerare, cele rosii semnificand admiratia, in timp ce garoafele albe exprima afectiunea pura si inocenta.
Puteti folosi aceste simboluri pentru a va decide ce tip de flori sa alegeti sau ce combinatii sa realizati.

Coroanele si jerbele funerare pot fi insotite de mesaje de adio scrise pe o panglica atasata aranjamentului floral. Prin aceste mesaje va exprimati iubirea sau durerea nemarginita pentru trecerea in nefiinta a omului drag. Daca va simtiti neputinciosi si nu aveti forta sufleteasca de a scrie cateva cuvinte, noi va sugeram niste mesaje clasice dintre care puteti alege, care sa apara odata cu numele familiei dvs:

Indiferent daca va doriti un model fastuos, elegant, modest sau simplu de aranjament floral, compania de servicii funerare Anthony va sta la dispozitie pentru a va indeplini dorintele. Va puteti inspira din fotografiile noastre expuse pentru a crea un model personalizat sau puteti comanda unul dintre numeroasele noastre aranjamente.

Suntem alaturi de dvs in gasirea celei mai eficiente si potrivite solutii, gandite in jurul nevoilor si bugetului pe care le aveti. Prin serviciul nostru funerar mobil ne putem deplasala la domiciului dvs, gratuit, pentru a va face livrarea. Daca locuiti in Bucuresti sau Ilfov, o echipa va veni la dvs cu aranjamentele florale si alte accesorii de care aveti nevoie pentru buna desfasurare a inmormantarii.

Contactati-ne cu incredere si va vom dovedi ca suntem un sprijin de nadejde in clipele de grea incercare si durere care va livreaza toate cele necesare pentru un ultim omagiu. Fiti puternici in aceste momente de cumpana si pastrati in amintirea dvs toate clipele fericite pe care le-ati petrecut alaturi de persoana pierduta!