VOUCHER
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Catalog
transport funeral la cel mai mic pret 1,7 lei/km din Romania - dric ieftin, masina funerara standarde europene

Ultimul drum catre casa este onoarea noastra!Pamantul natal si casa parinteasca sunt primele si cele mai pronuntate amintiri ale noastre.
Intotdeauna ne vom aminti locul unde am fost intaia oara la scoala, locul unde am ras si am facut poznele copilariei, locul unde am invatat sa fim persoane serioase si corecte, sa respectam alti oameni si sa ne traim viata intr-un mod cinstit.

Fiecare dintre noi plecam plini de speranta din casa parintilor pe un drum pe care nu il cunoastem, dar pe care trecerea timpului il dezvaluie pentru noi. Drumul acesta are, pentru fiecare in parte, rezervate realizari de care sa ne bucuram, persoane care sa ne fie alaturi o bucata de drum, dar si provocari care ne intaresc trasaturile de caracter.

Drumurile noastre sunt diferite, dar chiar daca ne poarta in alte colturi ale lumii, intotdeauna gandurile si pasii noştrii se vor indrepta spre casa parinteasca.

Cat traim acel loc va reprezenta ACASA.

Timpul curge mai lent atunci cand suntem alaturi de familie, fara sa acordam importanta framantarilor de zi cu zi. Acasa timpul pare o eternitate! Candva drumul spre casa va fi, totodata, ultimul ţel, dar unde ar putea fi cel mai bun loc pentru a ne petrece eternitatea? … acel loc a fost intotdeauna acasa.

Intelegem de ce iubeşti pamantul natal !

Ne dorim sa iti putem fi alaturi pe ultimul drum spre locurile dragi!

De aceea suntem alaturi de tine cu un cost modic pentru transportul funerar de doar 1,7lei/km pentru distantele mai mari de 200km, in Romania.

Echipa companiei de servicii funerare Anthony este disponibila oricand printr-un apel telefonic la numarul 021-9891.Ne gasiti si online pregatiti cu informatii folositoare pe siteurile companiei funerare: www.anthony.ro , www.repatrieri.ro sau cu un ghid complet gratuit pentru obtinerea ajutorului de deces www.ajutordeces.ro.

Athony, un sprijin de nadejde in clipe de grea incercare si durere.
*tarif aplicabil numai pentru deplasarile nationale.← Precedentul articol
Urmatorul articol →