VOUCHER
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Catalog
De ce alegi serviciile funerare Anthony versus alte magazine de pompe funebre din Bucuresti

De ce ai alege magazinele de pompe funebre Anthony


Compania de servicii funerare non stop numarul 1 din Bucuresti

Compania de servicii funerare Anthony un sprijin de nadejde in clipe de grea incercare si durere.

Trecerea in nefiinta a unei persoane apropiate ne gaseste mereu nepregatiti, nestiind: cui trebuie sa ne adresam, documentele cerute de noile modificari legislative si care sunt procedurile si traditiile pentru o inhumare cu demnitate. Trecerea timpului nu este in favoarea noastra iar informatiile pe care le primim pot fi, uneori, incomplete sau eronate.

Datorita experientei acumulate in cei 27 de ani de activitate si a situatiilor neprevazute intampinate, Compania de servicii funerare Anthony vine in ajutorul dumneavoastra cu informatii concrete.

Pentru a va sprijini am creat ghidul online https://ajutordeces.ro unde gasiti intreaga documentatia de care aveti nevoie pentru obtinerea ajutorului de deces. Aceste informații sunt diferite în funcție de ultimul domiciliu al persoanei decedate.

In plus, fiecare isi doreste sa realizeze o inmormantare fara cusur. Dorim ca funerariile sa fie infaptuite cu respect, dorim sa fim alaturi de familie, dorim sa avem timp pentru priveghi, sa fim prezenti cat mai mult posibil.

Compania de servicii funerare Anthony intelege durerea pricinuita de pierderea cuiva drag si doreste sa fie pentru dumneavoastra un real sprijin moral, dar mai ales material. Detinem doua magazine de pompe funebre in Sectorul 2 din Bucuresti deschise non stop. In ambele locatii dumneavoastra beneficiati gratuit de consiliere specializata in vederea alegerii sicriului, a aranjamentelor florale si a tuturor serviciilor pe care le implica drumul spre eternitate.

De asemenea, persoanele pentru care sentimentele sunt coplesitoare si nu gasesc puterea necesara sa se ocupe de ceremoniile funerare pot lasa toate aceste formalitati in seama noastra. Vom acorda atentie deosebita celor mai mici detalii, astfel ca cerintele dumneavoastra sa fie indeplinite.

Datorita unei echipe solide si a unui sistem bine organizat oferim servicii funerare complete cu aceeasi promtitudine si garantare a calitatii atat in Bucuresti, cat si in Ilfov si in masura in care putem incercam sa ajutam familiile din intreaga tara.

Parcul auto funerar alcatuit din: car funebru Cadillac DTS, car funebru Chrysler 300c, car funebru Mercedes-Benz E-Klasse si car funebru Ford Transit 2016 nu ne limiteaza prestarea de servicii funerare in Sectorul 2 al Bucurestiului, ci ne da posibilitatea sa repatriem romanii decedati de peste hotare sau sa transportam trupul neinsufletit catre locurile natale.

Se pot observa din ce in ce mai multe magazine de pompe funebre in Bucuresti ce ofera servicii funerare in sectoarele capitalei, dar cati pot garanta pentru calitatea produselor oferite?

In magazinele de pompe funebre din Sectorul 2 Anthony va pune la dispozitie o gama larga de sicrie romanesti , dar si importate din Italia sau SUA ce respecta cele mai drastice criterii pentru a putea fi exportate.

Coroanele funerare realizate in Bucuresti vor avea mereu cele mai proaspete flori pentru un ultim omagiu incununat cu respect.

Respectarea dorintelor decedatului este o modalitate de a ne arata aprecierea pe care i-am purtat-o. Daca printre aceste dorinte se regaseste incinerarea trupului neinsufletit atunci in magazinele de pompe funebre din Bucuresti Anthony va ofera o gama variata de urne sculptate in diverse esente de lemn nobil.

Inmormantarea presupune pe langa sicriu si accesorii, un parastas pentru comemorarea persoanei trecute in nefiinta . Anthony, compania de servicii funerare din sectorul 2 dispune de resursele necesare organizarii acestei practici religioase , astfel incat dorintele sa va fie respectate pana la cele mai mici detalii.

Oferim un serviciu inedit pentru a va putea oferi cat mai mult timp alaturi de persoana draga trecuta in nefiinta SERVICII FUNERARE MOBILE prin care dumneavoastra ne contactati online sau telefonic, si in urma unui set simplu de intrebarii echipa Anthony se va deplasa in locatia solicitata cu mai multe modele de sicrie si aceesorii funerare, astfel ne mai fiind nevoie ca dumneavoastra sa veniti in magazinele de pompe funebre Anthony.

Compania de servicii funerare Anthony investeste in campanii foto si video de constientizare pentru Romania!


Compania de servicii funarare Anthony va garanteaza indeplinirea nevoilor dumneavoastra cu promtitudinea, respectul si corectitudinea ce ne definesc.