VOUCHER
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Catalog
Diploma Compania de pompe funebre si servicii funerare numarul 1 din Sectorul 2

Anthony - Compania de pompe funebre
numarul 1 din Sectorul 2

De 24 de ani alegem sa tindem spre obiective inalte pentru indeplinirea tuturor doleantelor dumneavoastra, fara a ne incalca principiile si valorile ce ne caracterizeaza.

Am fost impresionati sa aflam ca in anul 2016, Compania de servicii funerare Anthony a primit locul 1 in Top Afaceri Romania in Sectorul 2, pentru domeniul 9603 Activitati de pompe funebre si similare.

Fara temelia pe care o reprezentati dumneavoastra, cei ce aveti incredere in calitatea si profesionalismul serviciilor nostre de pompe funebre, nu am fi putut ajunge unde suntem in prezent.

Acest loc dobandit reprezinta pentru noi recunoasterea oficiala a seriozitatii si promtitudinii cu care ne tratam clientii si colaboratorii. De asemenea, reprezinta un motiv in plus pentru imbunatatirea constanta a serviciilor pe care le oferim astfel incat dumneavoastra sa fiti multumiti!

Locul 1 reprezinta cea mai mare cifra de afaceri din Sectorul 2, suma pentru care Compania de servicii funerare Anthony a platit taxele si impozitele impuse de statul roman. Banii proveniti din aceste taxe sustin dezvoltarea economiei din Romania.

Va impartasim vestile bune si ne exprimam recunostinta pentru alegerea dumneavoastra de a acorda incredere serviciilor de pompe funebre oferite de Compania de servicii funerare Anthony.

Fiecare din noi resimte diferit pierderea persoanelor iubite, insa toti ne dorim ca ceremonia funerara sa fie realizata cu respectul si recunostinta pe care le-am purtat celui plecat dintre noi.

Compania de servicii funerare Anthony este intotdeauna un sprijin moral si material pentru persoanele aflate in momente de cumpana dupa pierderea cuiva apropiat.

Fie ca alegeti sa va ocupati personal de organizarea ceremoniei funerare, fie ca apelati la noi pentru organizarea integrala a acesteia, noi va punem la dispozitie atat consiliere specializata, cat si servicii de calitate la preturi adaptate situatiei actuale din România.

Va multumim pentru intreaga incredere acordata!

Va punem la dispozitie aceleasi servicii funerare de calitate, dar la un pret mai mic pentru dvs. clipul video de mai jos va ofera toate informatiile necesare pentru a intra in posesia voucherului de servicii funerare.