VOUCHER
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Voucher Anthony 150 lei - numai online
Catalog
Ajutor la final de calatorie Servicii funerare gratuite Ajutor deces pentru copii -

Ajutor la final de calatorie

Servicii funerare gratuite - Ajutor de deces pentru copiii din familiile nevoiase
        Viata este o calatorie fara harta. Cand pornim la drum nu avem directie, nici transport si nici bagaje. Dar avem timp. timp sa experimentam, sa traim bucurii, sa descoperim dureri, sa impartim zambete, sa gasim raspunsuri, sa trasam directii, sa interactionam cu oameni care vor sa mearga alaturi de noi. Nimeni nu isi doreste ca aceasta calatorie sa se sfarseasca. Nimeni nu se gandeste la final. Nimeni nu vorbeste despre el. Dar daca finalul apare mai devreme si ne ia prin surprindere? Cum depasim pierderea unui suflet drag, care ar fi trebuit sa continue calatoria alaturi de noi multi ani inainte?

FINAL DE DRUM PENTRU UN INGER

        in calatoria noastra o sa intalnim dificultati, obstacole si piedici. armonia drumului va fi de multe ori amenintata si vom fi nevoiti sa ne depasim fricile si durerile pentru a ne continua drumul. Durerea cea mai apasatoare si greu de depasit este data de pierderea unui copil. Desi este un subiect tabu, se intampla peste tot in jurul nostru. statisticile sunt dure, potrivit Raportului national de sanatate a copiilor si tinerilor din Romania. Chiar daca in ultimii ani, Romania a realizat progrese in reducerea semnificativa a mortalitatii infantile (decesul copiilor de 0-1 ani), indicatorul este cel mai ridicat din Uniunea Europeana: 8,5% in anul 2013. Pierderea unui copil, indiferent de varsta, este o durere peste care nu se poate trece usor si care este traita de foarte multe familii. O astfel de veste va aparea cu brutalitate si nimeni nu va fi suficient de pregatit pentru a face fata. Va fi nevoie de timp, ani de vindecare, de intelegere si sustinere din partea apropiatilor si a prietenilor. Vindecarea incepe cu primul si cel mai dur pas: inmormantarea.

AJUTOR PENTRU FAMILIILE NEVOIASE

        Organizarea inmormantarii propriului copil este primul moment de constientizare: ingerasul a plecat prea curand de pe aceasta lume. situatia este insa si mai dificila pentru familiile nevoiase, care pe langa durerea inimaginabila, se confrunta si cu un stres financiar. Costul de inmormanatare poate ajunge pana la suma de 2500 lei, ceea ce reprezinta un salariu considerat decent in Romania. Un deces neasteptat poate ingropa in datorii o familie nevoiasa. tocmai de aceea, pentru a alina macar putin o durere pe care nimeni nu ar trebui sa o traiasca, agentia de servicii funerare, anthony, se angajeaza sa ofere un ultim omagiu: inmormantare gratuita. Familiile nevoiase care au pierdut un inger si trec prin clipe de grea incercare si durere, nu vor mai avea grija inmormantarii nici din punct de vedere al organizarii si nici din punct de vedere financiar.

CUM BENEFICIATI DE AJUTOR

        Daca treceti printr-o astfel de tragedie puteti beneficia de sprijinul agentiei de servicii funerare, anthony. inmormantarea este oferita gratuit famiilor nevoiase, al carei venit net mediu lunar pe membru de familie este 600 lei si care au pierdut un suflet cu varsta de pana in 18 ani. Firma antony vine in ajutor cu un sicriu complet echipat cu accesoriile necesare, o cruce de lemn pentru procesiune, transportul funerar cu masini moderne, autorizate la standarde UE si manipularea decedatului la biserica sau capela. anthony este cea mai buna companie in domeniul serviciilor funerare. De 24 de ani ofera servicii profesionale, prompte si de calitate, de la intocmirea tuturor documentelor necesare, pregatirea sicriului, loc de veci, transportul mortuar si al intregului cortegiu funerar si pana la aranjamente florale, urne si accesorii funerare.
Daca treceti printr-o astfel de tragedie, luati legatura cu un reprezentant al agentiei la unul dintre numerele de telefon 021-9891 sau 0722.286.766.

        Va fi suportul dumneavoastra 7 zile din 7, 24h/zi si va va comunica toti pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a beneficia de inmormantarea gratuita. Puteti face o fapta buna oferind aceasta informatie unei familii care se afla in durere si care nu are posibilitati financiare pentru o inmormantare crestineasca si un final de calatorie incununat cu recunostinta. Viata este o calatorie despre care nu stim decat atat: cand incepe. Nu stim cine ne insoteste, cat timp ne va insoti si cand se despart drumurile noastre. Nu putem prezice viitorul, insa putem sa ne informam pentru a fi cat mai pregatiti emotional si financiar sa depasim orice moment de cumpana.

Tu decizi pentru viata ta si a celor ce te urmeaza neconditionat!